Ladataan... Ladataan...

Kiloklubi on nyt Keventäjät

Kiloklubi ja Keventäjät ovat yhdistyneet yhdeksi palveluksi Keventäjät -nimen alle. Samalla Keventäjien uusi jäsensivusto korvasi vanhan.

Mitä tämä tarkoittaa Kiloklubin jäsenelle?

 • Tämä Keventäjien uusi jäsensivusto korvaa Kiloklubin verkkosivuston (muista päivittää uusi osoite https://uusi.keventajat.fi myös selaimesi kirjanmerkkeihin!)
 • Uusi jäsensivusto on toiminnallisesti identtinen Kiloklubin kanssa. Kirjautuminen tapahtuu tutulla Kiloklubin käyttäjätunnuksella (jos olet unohtanut salasanasi, klikkaa kirjautumisikkunassa 'Unohtuiko salasana'-linkkiä asettaaksesi uuden salasanan).
 • Keventäjät-mobiilisovellus on yhteensopiva uuden jäsensivuston kanssa
 • Kotitreeni-mobiilisovellus on yhteensopiva uuden jäsensivuston kanssa
 • Kotitreeni-jäsenyys on nyt myös Kiloklubin jäsenten saatavilla (löytyy päävalikon Kotitreenit-kohdasta)

Mitä tämä tarkoittaa Keventäjien jäsenelle (mukaan lukien Kotitreeni)?

 • Suosittelemme että Keventäjien vanhan jäsensivuston kautta rekisteröityneet jäsenemme siirtävät käyttäjätietonsa uuteen palveluun. Vanha jäsensivusto https://jasen.keventajat.fi pysyy kuitenkin toistaiseksi entisellään. Keventäjät- ja Kotitreeni-jäsenet voivat halutessaan jatkaa vanhan sivuston käyttöä määräaikaisen jäsenyysjakson loppuun asti (mutta enintään 17.5.2024). Uusia jäsenyysjaksoja voi kuitenkin tilata vain uudella jäsensivustolla.
 • Keventäjät- ja Kotitreeni-jäsenet voivat siirtyä käyttämään tätä uutta jäsensivustoa joko:
  1. kirjautumalla tänne uudelle sivustolle samalla sähköpostiosoitteella, jolla on rekisteröityneenä vanhalla jäsensivustolla. Silloin palvelu ehdottaa tietojen siirtämistä;
  2. käyttämällä vanhan jäsensivuston kopiointitoimintoa, joka löytyy "Oma profiili - Kopioi tietosi Keventäjien uuteen palveluun" -valikosta.
 • Keventäjien uusi jäsensivusto ja Keventäjät ja Kotitreeni-mobiilisovellukset ovat yhteensopivia. Niihin kirjaudutaan  sähköpostiosoitteella.

Miksi palvelut yhdistyivät?

Kiloklubi ja Keventäjät ovat jo vuodesta 2015 olleet kotimaisen terveyden ja hyvinvoinnin yrityksen Obesus Oy:n omistamia. Vaikka palveluiden sisällöt ovat olleet pitkälti identtisiä, tähän asti palvelut ovat toimineet erillisinä, koska niiden tekniset alustat ovat olleet erillisiä.

Olemme työskennelleet jo (liiankin) pitkään yhdistääksemme palveluiden tekniset alustat. Yhdistyminen mahdollistaa palveluidemme kehittämisen aiempaa nopeammin ja monipuolisemmin. Lisäksi se tuo molemmat palvelumme ja mobiilisovelluksemme (Keventäjät ja Kotitreeni) kaikkien jäsentemme saataville. Yhdistyminen selkeyttää myös jäsenyyden tilaamista, viestintäämme ja asiakaspalveluamme.

Kiloklubin nimen jääminen historiaan tuntuu monista meistä haikealta. Palvelun omistaja on ollut perustamassa Kiloklubia jo vuonna 2004. Jotkut jäsenistämmekin ovat olleet mukanamme 2000-luvulta asti. Kiloklubin perintö elää kuitenkin jatkossakin! Uudenkin palvelumme uraauurtava ravitsemuksen ja liikunnan laatuohjaus perustuu yhä Kiloklubin alkuperäisen, kotimaisen asiantuntijakaartin näkemyksellisen työn tuloksiin (Patrik Borg, Eija Holmala, Raija Laukkanen, Maija Silvennoinen, Tommi Vasankari).

Apua! Mistä voin saada lisätietoa?

 • Jäsensivuston Yhteisö -osion keskusteluryhmissä saat neuvoja muilta palvelun käyttäjiltä.
 • Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa apua@keventajat.fi ja puhelimitse 0600 39 22 44 (arkisin 17-22 | 0,97 €/min)

Mistä Keventäjät -mobiilisovelluksen saa?

Keventäjät -mobiilisovelluksen saa ladattua puhelimella ja tabletilla Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

Huomioithan että mobiilisovelluksen käyttö edellyttää voimassa olevaa Keventäjät-jäsenyyttä.

Mistä Kotitreeni -mobiilisovelluksen saa?

Kotitreeni -mobiilisovelluksen saa ladattua puhelimella ja tabletilla Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

Huomioithan että mobiilisovelluksen käyttö edellyttää voimassa olevaa Kotitreeni-jäsenyyttä.

 

Sulje