Ladataan... Ladataan...

Anjoviskala

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
150 g Parsakaali brokkoli
1 prk Anjovis
1 tl Rypsiöljy
0.6 tl Chilipippuri, jauhettu
1 dl Vesi
0.5 kpl Kalaliemikuutio
300 g Kalakuutiot fileestä
2 dl Eila ruokakerma 10 %
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli.

Leikkaa parsakaalit pieniksi kukinnoiksi.

Valuta ja hienonna anjovikset.

Ruskista sipulia ja anjovista kevyesti öljyssä kasarissa, lisää loppuvaiheessa parsakaali ja chilirouhe.

Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia.

Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 193 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":89,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":8.54,"alcohol":0,"protein":21.87,"carbohydrates":6.44,"saturated_fat":3.57,"sugar":4.29,"fibre":1.19,"salt":2.44},"percent_raw":{"fat":0.4044177287377981,"alcohol":0,"protein":0.4600260958029925,"carbohydrates":0.1355561754592095},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":193,"weight":48.339999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":220.28},"item_type":"recipe","recipe_id":1024841,"servings":4}}

 
Sulje