Kytke uuni lämpenemään 175 asteeseen. Leivitä mielellään irtopohjainen piirakkavuoka, halkaisijaltaan noin 30 senttiä.
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää maito ja sulatettu, vähän jäähtynyt margariini.
Levitä taikina vuokaan. Kypsennä 20 minuuttia uunin alatasolla. Valmista sillä välin kuorrutus.
Sulata margariini kattilassa. Lisää joukkoon sokeri, jauhot, maito ja pähkinät. Kiehauta samalla sekoittaen.
Ota esipaistettu kakkupohja pois uunista. Levitä kakkupohjalle tasaisesti appelsiinimarmeladia ja päälle pähkinäkuorrutusta. Kypsennä 200-asteisen uunin ylätasossa, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Nokare kermavaahtoa aateloi kakkupalan.