Ota jauheliha huoneenlämpöön. Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan (reseptissä oleva vesimäärä on kuivaan pastaan imeytyvä määrä).
Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pinnoitetussa pannussa. Mausta. Kypsennä pakastevihanneksia noin 5 minuuttia mikrossa ja sekoita ne sen jälkeen jauhelihan joukkoon ja anna olla liedellä hetki. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito. Kaada kypsät makaronit ja jauheliha-kasvisseos leivinpaperoituun tai öljyllä sipaistuun vuokaan. Sekoita ja kaada päälle munamaito. Painele kevyesti.
Kypsennä uunin alimmalla ritilätasolla ensin n. 15 minuuttia 225 asteessa ja vähennä sen jälkeen lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä 35-45 minuuttia vuoan korkeudesta riippuen.
Voit vaihtaa naudan jauhelihan broilerin tai porsaan jauhelihaan. Lisää joukkoon halutessasi hienonnettuja tuoreita tai kuivattuja yrttejä. Annoksen kokonaispaino on n. 1200 g ja yhden annoksen paino 200 g. Nauti lisukkeeksi salaattia tai raastetta.