Lisäksi tarvitset öljyä voiteluun.
Liuota hiiva haaleaa veteen. Lisää suola, sokeri ja jauhot. Alusta taikina kimmoisaksi. Vaivaa sekaan öljy tai rasva ja anna taikinan kohota lämpimässä puoli tuntia.
Vaivaa noussut taikina jauhotetulla leivinpöydällä palloksi ja taputtele se sitten leivinpaperin päälle pellille matalaksi leiväksi. Peitä pelti liinalla ja anna leivän kohota vielä 10 minuuttia. Sivele kohonnut taikina öljyllä ja asettele aurinkokuivatut tomaatit harvakseltaan leivän päälle. Paista 225 asteessa noin 25–30 minuuttia. Tarjoile Savukalalevitteen kera (ohje löytyy Kiloklubin reseptipankista).
Sokerin voi korvata hunajalla.
Jauhoissa osa durum jauhoja.
Pinnalle tomaattien lisaksi suolarakeita