Suikaloi sipulit. Leikkaa (saksilla) huoneen lämpöiset broilerifileet kolmeen osaan ja ruskista ne kevyesti öljyssä paistokasarissa. Lisää sipulisuikaleet loppuvaiheessa.
Leikkaa kesäkurpitsa noin yhden cm:n paloiksi ja edelleen puolikkaiksi. Paloittele sellerinvarret (2 kpl). Jos paistokasari tuntuu ahtaalta, kaada broilerit lautaselle odottamaan ja kuullota hetken aikaa kesäkurpitsa- ja varsi- selleripaloja ennen niiden takaisin nostamista. Sekoita joukkoon paprika-munakoisorelissi ja vettä sekä huuhdotut ja valutetut kikherneet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää halutessasi tuoreita yrttejä ja mustapippuria ja tarvittaessa vähän suolaa.
Nauti ruoka täysjyväleivän, keitettyjen perunoiden tai ohrasuurimoiden kera.
Jos et löydä kaupasta Ajvaria (jota saa mm. etnisistä kaupoista), korvaa se esim. tomaattimurskalla ja paprikapaloilla ja jauheella.