Ladataan... Ladataan...

Broileri-kasvisvokki kesäkasviksista ja täysjyväfusillia

Valmistusaineet 4:lle
300 g Broilerin fileesuikale
100 g Porkkana
1 kpl Sipuli
100 g Parsakaali brokkoli
100 g Paprika punainen
100 g Paprika, keltainen
4 tl Rypsiöljy
1 prk Eila ruokakerma 10 %, sitruuna & pippuri
0 kpl Chili, tuore
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Sitruunamehu, laimentamaton
200 g Täysjyvä fusillimakaroni
Ohjeet

Ota broilerisuikaleet hetkeksi huoneen lämpöön. Käsittele kasvikset. Leikkaa porkkana vinopenneiksi, sipulit suikaleiksi, sipulin varret renkaiksi, kukkakaali pieniksi nupuiksi ja lohkoiksi, parsakaali nupuiksi ja varsi viipaleiksi sekä paprikat paloiksi. Laita pastavesi kiehumaan ja lisää fusillit. Keitä 9 minuuttia. Valuta. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa ja paista fileesuikaleita hetken aikaa. Mausta chilillä. Nosta lautaselle odottamaan ja lisää vokkiin porkkanaviipaleet, sipulisuikaleet sekä parsa- ja kukkakaalipalat. Vokkaa muutama minuutti ja lisää paprikapalat. Vokka hetki ennen ruoka 5% cocos&limen lisäystä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulinvarsirenkaat ja paistetut broilerisuikaleet ja suola sekä vähän mustapippuria myllystä. Anna hautua hetken aikaa. Tarkista maku ja lisää joukkoon halutessasi vähän limen mehua. Jaa valutettu pasta lautasille ja kastike päälle.

Vinkki

Kesäkasvikset kypsyvät nopeasti, talvikasviksia pitää kypsentää pidempään.

Yksi annos sisältää 400 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":111,"carbohydrates":161},"weight":{"fat":13.83,"alcohol":0,"protein":27.11,"carbohydrates":39.12,"saturated_fat":4.64,"sugar":8.09,"fibre":6.61,"salt":1.5},"percent_raw":{"fat":0.3196149134364237,"alcohol":0,"protein":0.27852771292893336,"carbohydrates":0.40185737363464286},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":400,"weight":100.9,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":307.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1027431,"servings":4}}

 
Sulje