Ladataan... Ladataan...

Broileri-makaronivuoka

Valmistusaineet 5:lle
300 g Broilerin fileesuikale
3 tl Rypsiöljy
100 g Purjosipuli
0 kpl Chili, tuore
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
2 rkl Basilika, tuore
0.5 tl Ruokasuola
300 g Makaroni, tumma
200 g Kesäkurpitsa
4 dl Vesi
1 kpl Kanaliemikuutio
1 prk Eila ruokakerma 10 %, sitruuna & pippuri
210 g Tomaatti
20 g Juusto, rasvaa 15-18 %, puolikova kevyt
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa puolirenkaiksi. Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä. Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa. Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruokakerma. Kaada neste vuokaan ja sekoita. Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla. Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle. Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Vinkki

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Yksi annos sisältää 373 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":111,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":169},"weight":{"fat":12.27,"alcohol":0,"protein":23.15,"carbohydrates":42.06,"saturated_fat":4.18,"sugar":3.75,"fibre":4.97,"salt":2.37},"percent_raw":{"fat":0.2974589731042494,"alcohol":0,"protein":0.24939694056284972,"carbohydrates":0.4531440863329009},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":373,"weight":92.75,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":363.24},"item_type":"recipe","recipe_id":1027432,"servings":5}}

 
Sulje