Ladataan... Ladataan...

Broileria Viola paprika-chili tuorejuustokastikkeessa

Valmistusaineet 2:lle
300 g Broileri, rintafilee, nahaton, marinoimaton
2 tl Rypsiöljy
150 g Kesäkurpitsa
150 g Purjosipuli
0 kpl Chili, tuore
100 g Viola kevyt tuorejuusto, ruohosipuli
0.2 tl Mustapippuri
2 rkl Basilika, tuore
0.3 tl Ruokasuola
Ohjeet

Paloittele fileet 3-4 osaan (sujuu helposti taloussaksilla) ja anna niiden olla hetken aikaa huoneenlämmössä. Huuhdo puolitettu purjo ja leikkaa renkaiksi. Paloittele kesäkurpitsa lohkoiksi. Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää broileripalat ja paista kevyesti. Mausta ja lisää kasvikset. Pyörittele hetki pannulla ja lisää tuorejuusto nokareina. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Anna hautua 5-10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja basilikalla ja tarvittaessa suolaripauksella. Tarkista maku.

Vinkki

Nauti täysjyvä- tai tumman pastan kera.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":125,"alcohol":0,"protein":158,"carbohydrates":23},"weight":{"fat":14.22,"alcohol":0,"protein":40.24,"carbohydrates":5.92,"saturated_fat":4.86,"sugar":3.46,"fibre":2.18,"salt":1.65},"percent_raw":{"fat":0.40937701520193764,"alcohol":0,"protein":0.5148387090913347,"carbohydrates":0.07578427570672766},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":51,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":306,"weight":72.53000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":357.65},"item_type":"recipe","recipe_id":1024487,"servings":2}}

 
Sulje