Ota broilerin fileet hetkeksi huoneenlämpöön. Pese perunat ja laita ne kiehumaan suolattomaan veteen. Silppua sipuli ja kuutioi pesty omena. Mittaa juokseva rasva paistokasariin ja lisää sipulit ja omenalohkot kuullottumaan.
Huuhdo lohkottu kukkakaali ja salaattiainekset. Revi ja paloittele salaattiainekset kulhoon ja mehevöitä oljyllä ja halutessasi sitruunamehulla tai viinietikalla.
Työnnä sipuli-omenaseos paistokasarin reunalle ja lisää broilerifileet kokonaisina tai puolitettuina. Paista kevyesti kummaltakin puolelta ja mausta currylla. Laita sillä välin kukkakaali kypsymään höyrytyskattilaan.
Lisää paistokasariin Floora 4% kevyt ja paksu, kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla 8-10 minuuttia. Mausta lopuksi maustemitallisella suolaa ja mustapippurilla myllystä. Tarkista maku.
Nauti broileria curry-omenakastikkeessa perunoiden, kukkakaalin, salaatin, ruisleivän ja rasvattoman maidon tai piimän kera. Pääruoka-annoksen paino n. 210 g.