Ota broilerin rintafileet tai rintafileesuikaleet huoneen lämpöön. Paloittele kokonaiset rintafileet saksilla.
Laita kaura+riisin vesi kiehumaan. Älä lisää suolaa. Lisää kaura+riisi, kun vesi kiehuua. Keittoaika on 20 minuuttia.
Paista fileepaloja tai suikaleita hetki öljyssä. Lisää pakastepurjo ja jatka hetki kuullottamista. Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti, sokeri ja kuivattu rakuuna tai muu yrtti. Anna hautua kannen alla 8-10 minuuttia ja lisää sen jälkeen kevyt ruokakerma. Lisää suola loppuvaiheesa ja tarkista maku. Koristele tuoreella persiljalla.
Paloittele parsakaalin kukkaosa ja viipaloi kuorittu varsi. Kypsennä höyryssä 6-8 minuuttia.
Kuutioi salaatin ainekset ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet. Jaa neljään osaan. Nauti lisäksi leipää ja rasvatonta maitoa.
1 annos Broileria tomaatti-purjokastikkeessa painaa n. 300 g ja 1 annos keitettyä kaura+riisiä 85 g.