Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Ota broilerin jauheliha hetkeksi huoneenlämpöön. Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa öljyssä. Lisää jauheliha ja paista lastalla murustaen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttisilpulla.
Kuori perunat ja huuhdo kesäkurpitsa. Suikaloi tai raasta perunat ohuiksi ja kesäkurpitsa vähän isommaksi suikaleiksi suikalointilevyllä tai raastimella. Sekoita jauhelihaseos sekä perunat ja kesäkurpitsa keskenään voidellussa vuoassa tai levitä ne kerroksittain. Kaada Flora 4% ruoka tasaisesti joukkoon. Vähennä uunin lämpö 225 asteeseen.
Kypsennä uunin alimmalla tasolla n. 40 minuuttia. Nosta uunista ja ripottele pinnalle juustoraaste ja työnnä takaisin uuniin toiseksi alimmalle ritilätasolle. Kypsennä vielä 10-20 minuuuttia.
Sekoita keskenään salaatin ainekset basilikaa lukuunottamatta. Anna maustua ateriaan asti ja lisää vasta sen jälkeen basilikan lehdet.
Syyskesän perunat kypsyvät nopeammin kuin talviperunat. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua. Kiusausannoksen paino vähän vajaa 450 g ja salaatin paino n. 155 g.