Lisäksi tarvitset vajaan ruukullisen kirveliä.
Sekoita kananpojan jauhelihan joukkoon hienonnettu sipuli. Sekoita massaan kerma, muna, perunajauhot, sitruunamehu ja suola. Saksi joukkoon kirveli. Jos teet pateen fileistä, jauha ne monitoimikoneessa hienoksi. Sekoita monitoimikoneessa massaan myös muut ainekset.
Valmista täyte. Pyöräytä hienonnetut kantarellit kuumalla paistinpannulla. Viipaloi joukkoon broilerin maksa. Kypsennä hetki.
Voitele hyvin pateevuoka. Levitä puolet broilerifilee-massasta vuoan pohjalle. Levitä broilerinmaksaseos väliin ja kumoa pinnalle loput fileemassasta. Peitä vuoka foliolla.
Kaada uunipellille vettä. Nosta pateevuoka vesihauteeseen. Kypsennä 200 asteessa tunnin ajan.
Kumoa patee tarjoiluvadille hetki uunista oton jälkeen. Sivele kylmän pateen pintaan Yrttiöljyä. Tarjoa herukkahillon ja pähkinäleivän kanssa.