Laita täysjyväriisi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota broilerin fileesuikaleet huoneenlämpöön.
Huuhdo ja käsittele kasvikset. Suikaloi tai hienonna kuorittu puna- tai tavallinen sipuli ja valkosipulit. Kuori parsakaalin varsi ja viipaloi se. Leikkaa kukkaosa sopivan kokoisiksi nupuiksi. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa viipaleiksi. Koverra siemenosa lusikalla pois ennen leikkaamista, jos se on pehmeä. Paloittele paprikat.
Mittaa isoon pinnoitettuun paistinpannuun, vokkiin tai paistokasriin 1 rkl rypsiöljyä, kuumenna ja paista fileesuikaleet. Kaada lautaselle odottamaan. Lisää pannulle 1 rkl rypsiöljyä sekä sipuli- ja valksipulisuikaleet sekä parsakaalin palat. Vokkaa muutama minuutti ja lisää kesäkurpitsaviipaleet ja paprikapalat. Vokkaa hetki ja kaada joukkoon Flora ruoka 15% sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti ennen fileesuikaleiden lisäämistä. Anna kypsyä vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja musta- tai valkopippurilla myllystä. Voit käyttää maustamiseen myös itämaisia mausteita.
Sekoita salaatti paloitellusta jäävuorisalaatista, tomaatista, rypsiöljystä ja omenaviinietikasta. Rouhaise sekaan vähän musta- tai valkopippuria tai pippurisekoitusta myllystä.
Nauti aterialla viipale leipää ja lasi piimää.