Ota broilerin fileesuikaleet huoneenlämpöön. Huuhdo ja käsittele kasvikset. Suilakoi tai hienonna kuorittu puna- tai tavallinen ja valkosipulit. Kuori parsakaalin varsi ja viipaloi se. Leikkaa kukkaosa sopivan kokoisiksi nupuiksi. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja leikkaa viipaleiksi. Koverra siemenosa lusikalla pois ennen leikkaamista, jos se on pehmeä. Paloittele paprikat. Mittaa isoon pinnoitettuun paistinpannuun, vokkiin tai paistokasariin 1 rkl rypsiöljyä, kuumenna ja paista suikaleet. Kaada lautaselle odottamaan. Lisää pannulle 1 rkl rypsiöljyä sekä sipuli- ja valkosipulisuikaleet sekä parsakaalin palat. Vokkaa muutama minuutti ja lisää kesäkurpitsaviipaleet ja paprikapalat. Vokkaa hetki ja kaada joukkoon Flora ruoka 15% sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua pari kolme minuuttia ennen suikaleiden lisäämistä. Anna kypsyä pari kolme minuuttia. Mausta suolalla ja musta- tai valkopippurilla myllystä.
Mausta halutessasi lihasuikaleet paistamisen aikana itämaisin maustein, tahnalla tms.
Nauti täysjyväriisin, riisi&moniviljan, täysjyväpastan tai keitetyn perunan kera.