Ladataan... Ladataan...

Bulguririsotto

Valmistusaineet 4:lle
2 dl bulguria
1 l vettä
1 kpl kanaliemikuutioita
200 g Tuoreita pitkiä papuja
1 kpl punasipulia
3 rkl oliiviöljyä
200 g Fetakuutioita
1 dl mustia oliiveja
0.5 dl persiljasilppua
0.5 dl oliiviöljyä
Ohjeet

Lisää bulguri kiehuvaan kanaliemeen. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia. Siivilöi.

Leikkaa pavuista kuivat päät. Keitä erillisessä kattilassa 10 minuuttia.
Kuori ja lohko sipuli. Kuullota sipulia hetki kattilassa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon bulgur, pavut, fetakuutiot, oliivit ja persiljasilppu. Lorauta pintaan oliiviöljyä.

Vinkki

Voit valmistaa ruuan etukäteen ja tarjota kylmänä.

Yksi annos sisältää 528 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":320,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":143},"weight":{"fat":35.82,"alcohol":0,"protein":16.36,"carbohydrates":35.97,"saturated_fat":10.46,"sugar":2.74,"fibre":3.91,"salt":3.2},"percent_raw":{"fat":0.6063135177832162,"alcohol":0,"protein":0.12308444588631626,"carbohydrates":0.2706020363304676},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":528,"weight":108.46000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":437},"item_type":"recipe","recipe_id":339,"servings":4}}

 
Sulje