Ladataan... Ladataan...

Egyptinpata 4:lle

Valmistusaineet 4:lle
400 g Jauheliha, kevyt, atria
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipulin kynsi
3 dl Risottoriisi, pyöreäjyväinen, puuroutumaton, risella, raakapaino
4.5 dl Vesi
1 prk Ruokakerma, rasvaa 5 %, ingman keittiöni creme fraiche
1 kpl Lihaliemikuutio
2 kpl Maustekurkku, sokerisuolattu
1 tl mustapippurirouhe
1 tl chilijauhe
Ohjeet

Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää joukkoon riisi, vesi, creme fraische ja lihaliemikuutio. Keitä n. 15min. Lisää pilkotut kurkut ja mausteet. Hauduta vielä n.10min.

Yksi annos sisältää 457 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":125,"alcohol":0,"protein":110,"carbohydrates":222},"weight":{"fat":13.82,"alcohol":0,"protein":27.25,"carbohydrates":55.09,"saturated_fat":6.42,"sugar":5.82,"fibre":3.37,"salt":2.64},"percent_raw":{"fat":0.2740581070894881,"alcohol":0,"protein":0.24024826212107184,"carbohydrates":0.48569363078944006},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":457,"weight":114.41000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":396},"item_type":"recipe","recipe_id":265695,"servings":4}}

 
Sulje