Kuori ja paloittele perunat pieniksi kuutioiksi. Jos pilkot perunat reilusti etukäteen, säilytä ne kulhossa veden alla jääkaapissa.
Kuori ja silppua sipuli. Jos silppuat valmistusta edeltävänä päivänä, säilytä tiiviisti suljettavassa astiassa jääkaapissa.
Kuullota perunoita ja sipulia hyvin miedolla lämmöllä öljyssä pannulla kannen alla, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Lisää myös juusto murusina. Älä ruskista. Vatkaa munien rakenne rikki, mausta suolalla, persiljalla ja mustapippurilla. Jos käytät sinihomejuustoa, ole varovainen suolan lisäyksen kanssa.
Lisää munaseos perunoiden päälle ja hyydytä ilman kantta noin 20 minuuttia. Käännä hyytynyt munakas esimerkiksi lautasen avulla ympäri ja hauduta vielä 5–10 minuuttia. Tarkista, että perunat ovat kypsiä, jatka kypsennystä tarvittaessa.
Tarjoa kuumana tai kylmänä.
Voit käyttää sinihomejuuston sijasta emmentalraastetta.