Ladataan... Ladataan...

Fenkoli-kesäkurpitsalisuke

Valmistusaineet 4:lle
200 g Fenkoli, salaattifenkoli
200 g Kesäkurpitsa zucchini
2 tl Rypsiöljy
0.3 dl Vesi
0.3 tl (jauhettu) Mustapippuri
0 g Basilika, tuore
0.3 rkl Soijakastike
Ohjeet

Leikkaa kasvikset viipaleiksi. Kuullota fenkolia ensin yksinään paistokasarissa öljyssä hetken aikaa. Lisää kesäkurpitsa ja jatka kuullottamista. Lirauta joukkoon vähän vettä ja anna hautua kannen alla sopivan rapean pehmeiksi. Mausta.

Yksi annos sisältää 42 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":2.66,"alcohol":0,"protein":1.77,"carbohydrates":2.81,"saturated_fat":0.13,"sugar":1.33,"fibre":2.04,"salt":0.17},"percent_raw":{"fat":0.5656388368811947,"alcohol":0,"protein":0.16798790858082588,"carbohydrates":0.2663732545379794},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":42,"weight":10.909999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":111.03},"item_type":"recipe","recipe_id":1024502,"servings":4}}

 
Sulje