Ladataan... Ladataan...

Feta-munakas

Valmistusaineet 1:lle
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 rkl vettä
0.25 tl suolaa
1 dl (raastettu) karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
Täyte
5 kpl (pieni) kirsikkatomaatteja
1 kpl paprika
0.5 dl fetakuutioita (3 % rasvaa, esimerkiksi arlan apetina)
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
Ohjeet

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää massaan vesi, suola ja kesäkurpitsaraaste.
Pese ja halkaise täytettä varten tomaatit, viipaloi paprika ja valuta feta.
Paista munakas lempeässä lämmössä. Pinnoitettuun paistinpannuun ei tarvitse lisätä öljyä.
Ripottele täyteainekset, kun munakas on lähes hyytynyt. Kypsennä vielä muutama minuutti. Rouhaise pintaan mustapippuria ja kumoa lautaselle.

Yksi annos sisältää 352 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":168,"alcohol":0,"protein":88,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":18.48,"alcohol":0,"protein":21.83,"carbohydrates":23.71,"saturated_fat":6.59,"sugar":20.69,"fibre":9.1,"salt":2.9},"percent_raw":{"fat":0.47727483607904286,"alcohol":0,"protein":0.2505985056331905,"carbohydrates":0.27212665828776667},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":353,"weight":103.30000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":777.31},"item_type":"recipe","recipe_id":547,"servings":1}}

 
Sulje