Lisäksi sambal oelek -maustetta.
Valmista täyte. Murenna fetajuusto haarukalla ja sekoita joukkoon raejuusto ja tomaatit. Mausta valkosipulilla, sambal oelekilla ja korianterilla.
Ota kerralla esiin pari taikina-arkkia. Peitä loput levyt kostealla pyyhkeellä. Voitele yksi arkki margariinilla ja nosta toinen päälle. Leikkaa kaksinkertaisesta taikinasta noin 8 sentin levyisiä nauhoja.
Pane vajaa ruokalusikallinen täytettä jokaisen taikinasuikaleen toiseen päähän.
Nosta taikinan alakulma täytteen päälle niin, että muodostuu kolmio. Jatka taittelua, kunnes koko taikinasuikale on käytetty. Kostuta taikinan reunat vedellä ja painele tiukasti kiinni.
Pane piirakat saumapuoli alaspäin pellille leivinpaperin päälle. Pidä kostean pyyhkeen alla paistamiseen saakka.
Voitele piirakat munalla, piimällä tai soijakermalla. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 20 minuuttia.