Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Sekoita pähkinärouhe, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Kääntele kuiviin aineksiin.
Kaada taikina voideltun leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.
Kumoa kypsä taikina sokeroidulle, toiselle leivinpaperille. Anna jäähtyä.
Sekoita MAUSTAMATON tuorejuusto, maito ja puolet sokereista keskenään. Sekoita loput sokereista mustaherukoihin.
Levitä tuorejuustotäyte kääretorttulevylle. Ripottele mustaherukat päälle. Kääri tiiviiksi rullaksi.
Koristele mustaherukoilla ja sitruunamelissalla.
Kääretorttu on parhaimmillaan pian nautittuna, sillä se vettyy jääkaapissa helposti.