Tee ensin kastike: Pese lime hyvin astianpesuaineella, huuhdo ja kuivaa. Raasta kuorta teelusikallinen. Sekoita rahka, limen kuori sekä mehu ja sokerit hyvin keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
Huuhdo ja kuivaa hedelmät. Leikkaa terävällä veitsellä viilto hedelmän ympäri ja poista kivi toisesta puolikkaasta pyöräyttämällä puolikkaita kämmenessä vastakkaisiin suuntiin. Toisesta puolikkaasta kivi lähtee veitsenkärjellä auttaen. Pujottele 2 hedelmän puolikasta yhteen grillitikkuun. Sipaise leikatut pinnat öljyllä.
Grillaa keskilämmöllä tai pariloi kuumalla parilapannulla pari minuuttia/puoli. Kypsennä halkaistu pinta viimeiseksi. Nauti hedelmän puolikkaat lämpimänä rahkakastikkeen kera.
Raasta limen tai sitruunan kuorta halutessasi isohkoina suikaleina koristeeksi. Voit käyttää reseptissä myös sitruunaa. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä tai limemehua.