Nosta liha kattilaan. Lisää vettä niin, että liha peittyy. Nosta liha kattilasta. Kiehauta vesi ja lisää siihen suola, mausteet, kuorittu porkkana ja sipuli. Nosta liha takaisin veteen. Keitä sitä kannen alla, kunnes se on pehmeää. Keittoaika on 1.5-2 tuntia naudanlihakilolle. Ota kattila kuumalta levyltä ja anna lihan maustua liemessä 15-20 minuuttia.
Ota lihapala liemestä ja kuutioi liha. Leikkaa pois näkyvä rasva. Siivilöi keitinliemi ja jäähdytä esimerkiksi kylmään veteen nostetussa kulhossa niin pitkään, että rasva nousee pinnalle. Kuori rasva pois. Kuutioi keitetty liha.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna rypsiöljy padassa. Lisää jauhettu paprika ja kuumenna hetki sekoittaen. Kaada pataan tomaattimurska, lihaliemikuutiot, vesi ja kumina. Keitä 10 minuuttia. Huuhdo ja suikaloi paprika. Kaada paprikasuikaleet pataan ja keitä vielä viisi minuuttia. Lisää liha ja kuumenna ruoka hyvin. Mausta se makusi mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoa pastan ja vaikkapa raikkaan salaatin kanssa.