Ladataan... Ladataan...

Hölskytyskurkut

Valmistusaineet 4:lle
300 g Kurkku
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
1 tl Sokeri
0.5 rkl Väkiviinaetikka
2 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Leikkaa kuoritut avomaankurkut ohuiksi viipaleiksi. Nosta kannelliseen astiaan. Lisää joukkoon suola, sokeri ja väkiviinaetikka. Sulje kannella ja hölskyttele, hakkaa, niin kurkut mehevöityvät ja maustuvat. Voit käyttää myös kahta lautasta päällekkäin. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli.

Vinkki

Nauti lisukkeena ja leivän päällä.

Yksi annos sisältää 14 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":1,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":0.13,"alcohol":0,"protein":0.69,"carbohydrates":2.19,"saturated_fat":0,"sugar":2.16,"fibre":0.66,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.090314676243931,"alcohol":0,"protein":0.2182407137233048,"carbohydrates":0.6914446100327643},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":69},"total":{"kcal":14,"weight":6.6,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":85.22},"item_type":"recipe","recipe_id":1023915,"servings":4}}

 
Sulje