Ladataan... Ladataan...

Hapankaali-salaattijuustosalaatti

Valmistusaineet 2:lle
250 g Hapankaali
150 g Omena, kotimainen, kuorittu
60 g Kurkku
150 g Fetajuusto rasvaa 12-15 %, lehmänmaito, suolaliemessä
3 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
0.5 dl Karpalo
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Sekoita keskenään hapankaali, omena- ja kurkkukuutiot, valutettu Felitajuustokuutiot sekä öljy ja mustapippuri. Lisää joukkoon karpalot ja halutessasi esim. tuoretta basilikaa tai muuta yrttiä.

Vinkki

Nauti ruisleivän kera. Yhden salaattiannoksen paino on n. 326 g.

Yksi annos sisältää 272 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":159,"alcohol":0,"protein":58,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":16.98,"alcohol":0,"protein":13.84,"carbohydrates":13.25,"saturated_fat":7.85,"sugar":13.75,"fibre":4.81,"salt":2.04},"percent_raw":{"fat":0.5850717948070897,"alcohol":0,"protein":0.21199047421530934,"carbohydrates":0.20293773097760096},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":271,"weight":72.52000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":328.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1024397,"servings":2}}

 
Sulje