Ladataan... Ladataan...

Hasselbackaperunat

Valmistusaineet 4:lle
12 kpl perunoita
3 rkl öljyä
1 rkl korppujauhoja
3 rkl voita
0.5 tl (rouhittu) mustapippuria
0.5 tl merisuolaa
Ohjeet

Pese, kuori ja huuhtele perunat.
Leikkaa syviä viiltoja noin 2 mm päähän toisistaan. Älä leikkaa pohjaan saakka.
Pane perunat voideltuun uunivuokaan viiltopuolet ylöspäin. Voitele perunat öljyllä. Ripottele pintaan korppujauhoja. Laita voinokareita päälle. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. Jos perunat alkavat kuivua paiston aikana, peitä foliolla.

Yksi annos sisältää 324 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":175,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":134},"weight":{"fat":19.27,"alcohol":0,"protein":3.66,"carbohydrates":33.27,"saturated_fat":6.88,"sugar":1.21,"fibre":2,"salt":0.93},"percent_raw":{"fat":0.5400221670424747,"alcohol":0,"protein":0.045585826918026005,"carbohydrates":0.4143920060394993},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":324,"weight":67.22000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":203.84},"item_type":"recipe","recipe_id":365,"servings":4}}

 
Sulje