Ladataan... Ladataan...

Haudutettu fenkoli

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl fenkolia
2 rkl rypsiöljyä
1 dl kasvislientä
0.5 dl tuoretta basilikaa
Ohjeet

Pese fenkolit ja leikkaa ne noin sentin paksuisiksi suikaleiksi.
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää fenkolisuikaleet ja ruskista niitä kolme minuuttia. Lisää kasvisliemi, peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää basilika sekä suolaa ja pippuria juuri ennen haudutusajan loppua. Säästä haudutusliemi broilerivartaiden kastikkeeksi.

Vinkki

Valmistamiseen kuluu aikaa noin 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 84 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":7.22,"alcohol":0,"protein":2.41,"carbohydrates":2.47,"saturated_fat":0.43,"sugar":2.25,"fibre":2.79,"salt":0.35},"percent_raw":{"fat":0.7690500087026885,"alcohol":0,"protein":0.1141635879253092,"carbohydrates":0.11678640337200244},"percent":{"fat":77,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":83,"weight":17.92,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":115.88},"item_type":"recipe","recipe_id":178646,"servings":4}}

 
Sulje