Ladataan... Ladataan...

Hedelmäinen kukkakaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
0.5 kpl kukkakaali
2 1/2 kpl säilykepersikan puolikkaita (mehuun säilöttynä)
150 g (1,5 dl / 4 annosta) viinirypäleitä
25 g Saksanpähkinöitä
Kastike
1 g (1rkl/4 annosta) persikoiden säilykelientä
0.5 rkl rypsiöljyä
1 tl viinietikkaa
1 kynsi valkosipulin kynsi
2 rkl (silputtu) siputtua ruohosipulia
0.5 tl sitruunapippuria (suolatonta)
Ohjeet

Paloittele kukkakaali, viipaloi säilykepersikat. Puolita viinirypäleet ja saksanpähkinät. Hienonna valkosipulinkynsi kastiketta varten. Yhdistä salaatin ainekset kulhossa. Sekoita säilykeliemi. rypsiöljy, viinietikka, hienonnettu valkosipulinkynsi, ruohosipulisilppu ja sitruunapippuri kastikkeeksi. Kaada kastike kukkakaalisalaatin päälle. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 120 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":6.6,"alcohol":0,"protein":2.48,"carbohydrates":11.17,"saturated_fat":0.56,"sugar":10.81,"fibre":2.98,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.521259724979556,"alcohol":0,"protein":0.08695400656921048,"carbohydrates":0.3917862684512335},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":120,"weight":34.599999999999994,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":146.66},"item_type":"recipe","recipe_id":23460,"servings":4}}

 
Sulje