Voitele 1 torvellinen (vetoisuus 1,5-2 l) tai 3 pientä (vetoisuus 0,5 l) kakkuvuokaa ja jauhota ne gluteenittomilla jauhoilla tai korppujauhoilla. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Mittaa kulhoon jauhot, mausteet ja leivinjauhe sekä sekoita ne hyvin keskenään. Raasta porkkana, kuutioi omenat ja aprikoosit. Sekoita ne jauhojen joukkoon. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauho-hedelmäseos ja pullomargariinii. Sekoita nostellen.
Kaada yhteen isoon tai kahteen-kolmeen pienempään vuokaan. Paista uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla 200 asteessa 35-60 minuuttia kakkuvuoan koosta ja muodosta riippuen. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna jäähtyä vuoassa jonkin aikaa ennen kumoamista.
Kietaise jäähtyneet kakut folioon ja säilytä viileässä mehevöitymässä. Voit kostuttaa kakkua myös omenamehulla 1-2 tuntia ennen tarjoilua.