Ladataan... Ladataan...

Hedelmäiset kalkkunavartaat

Valmistusaineet 12:lle
480 g Atria Kalkkunan fileeleike naturel
3 dl Jogurtti maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen
0.25 g Oliiviöljy
1 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
0.1 dl Punaviinietikka
1 rkl Hunaja
1 tl Piparkakkumauste
0.25 tl Mustapippuri
0.5 tl Hirvenliha
0.5 tl Juustokumina
1.5 tl Ruokasuola
6 kpl Aprikoosi, punnittu kivineen, keskiarvo
5 dl Mansikka
Ohjeet

Paloittele kalkkuna sopiviksi varraspaloiksi.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään (käytä sitruunasta sekä mehu että kuori) ja marinoi broileripaloja noin tunti.

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Nosta kalkkunapalat marinadista leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes ovat kypsiä. Anna jäähtyä.

Leikkaa aprikoosit neljään osaan. Pujota vartaisiin vuorotellen kalkkunaa, aprikooseja (tai nektariineja/persikoita) ja mansikoita.

Yksi annos sisältää 81 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":0.8,"alcohol":0,"protein":10.76,"carbohydrates":6.6,"saturated_fat":0.19,"sugar":5.16,"fibre":1.01,"salt":0.87},"percent_raw":{"fat":0.09424665123462203,"alcohol":0,"protein":0.5614775422255734,"carbohydrates":0.34427580653980455},"percent":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":80,"weight":25.390000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":118.04},"item_type":"recipe","recipe_id":1027453,"servings":12}}

 
Sulje