Ladataan... Ladataan...

Helppo jauhelihakeitto

Valmistusaineet 5:lle
2 l vettä
3 kpl lihaliemikuutiota
400 g Jauhelihaa
3 rkl tomaattiketsuppia
500 g pakasteperuna-sipulisuikaleita
300 g pakastekasvisseosta, esim. aurinko- tai kruunukasviksia
1 kpl (pieni) paketti kirsikkatomaatteja (voi jättää pois)
2 tl rouhittua mustapippuria
Ohjeet

Kiehauta vesi ja liemikuutiot isossa kattilassa.
Ruskista tällä välin jauheliha pannulla.
Lisää ketsuppi, peruna-sipulisuikaleet ja jauheliha kiehuvaan lihaliemeen. Keitä 5–10 minuuttia.
Lisää lopuksi pakastekasvikset ja tomaatit. Keitä vielä 5 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää halutessasi mustapippuria.

Yksi annos sisältää 271 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":107,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":11.78,"alcohol":0,"protein":21.18,"carbohydrates":19.64,"saturated_fat":5.52,"sugar":5.87,"fibre":3.02,"salt":4.04},"percent_raw":{"fat":0.39368429182394793,"alcohol":0,"protein":0.31462840278958754,"carbohydrates":0.29168730538646453},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":271,"weight":71.05000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":673.6},"item_type":"recipe","recipe_id":11335,"servings":5}}

 
Sulje