Laita liivatelehden puolikas likoamaan kylmään veteen.
Erottele keltuainen valkuaisesta. Säästä keltuainen toiseen ruokaan.
Vatkaa valkuainen puolikovaksi vaahdoksi. Lisää loppuvaiheessa sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes seos on kovaa ja kililtävää.
Vatkaa kerma toisessa kulhossa. Raasta joukkoon sitruunanpuolikkaan kuori. Purista mehu kattilaan.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi. Siirrä liedeltä. Puristele liivatelehti kuivaksi ja sulata mehuun.
Sekoita keskenään valkuais-sokerivaahto, sitruuna-kermavaahto, kardemumma, jogurtti ja lopuksi liivateseos ohuena nauhana.
Mittaa herukat annosmaljojen pohjalle. Lusikoi vaahtoa päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan.
Koristele kardemummalla ja halutessasi mintun lehdillä.