Ladataan... Ladataan...

Hunaja-valkosipulidippi, ruisleipää ja porkkanaa

Valmistusaineet 1:lle
Dipattavat
40 g Maustekurkkua
1 viipale (keskik.) revitty ruispala
1 kpl porkkanaa
Dippi
100 g (0.5 prk) kevytkermaviiliä
2 kynsi valkosipulinkynsiä
1 tl hunajaa
0.1 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
1 tl sitruunamehua
Ohjeet

Purista valkosipulin kynnet murskaksi. Sekoita dipin ainekset keskenään ja laita dippi jääkaappiin maustumaan siksi aikaa kun valmistelet kasvikset ja leivän. Leikkaa maustekurkku ja ruisleipä suikaleiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se tikuiksi. Dippaa kasviksia ja ruisleipää. Halutessasi voit myös levittää dipin ja kasvikset ruisleivän päälle.

Yksi annos sisältää 255 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":115},"weight":{"fat":12.64,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":28.13,"saturated_fat":8.43,"sugar":15.08,"fibre":6.49,"salt":0.92},"percent_raw":{"fat":0.45454930435564256,"alcohol":0,"protein":0.0958932513008999,"carbohydrates":0.44955744434345757},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":255,"weight":77.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":259.3},"item_type":"recipe","recipe_id":1775,"servings":1}}

 
Sulje