Ladataan... Ladataan...

Hunajaiset fenkoliviipaleet

Valmistusaineet 4:lle
350 g Fenkoli, salaattifenkoli
4 tl Oliiviöljy
1 rkl Vesi
2 tl Hunaja
0.2 tl Merisuola, vuorisuola
0.2 tl Mustapippuri
Ohjeet

Huuhdo fenkoli ja puolita pitkittäin. Leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Mittaa öljy paistokasariin tai pannuun, kuumenna ja lisää fenkoliviipaleet. Anna kuullottua hetken aikaa käännellen.

Lisää joukkoon yksi ruokalusikallinen vettä ja hunaja. Sekoittele hetki ja peitä kannella. Anna hautua viitisen minuuttia. Kokeile kyspyyttä välillä.

Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä. Ripottele sekaan halutessasi vähän persiljaa.

Vinkki

Nauti lisukkeeksi liha-, kana- ja kalaruokien kera. Lisuke sopii myös erinomaisesti grillatun tonnikalan seuraksi!

Yksi annos sisältää 74 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":21},"weight":{"fat":4.85,"alcohol":0,"protein":2.48,"carbohydrates":5.32,"saturated_fat":0.63,"sugar":5.1,"fibre":2.91,"salt":0.31},"percent_raw":{"fat":0.5834968640835709,"alcohol":0,"protein":0.1324311868391699,"carbohydrates":0.2840719490772591},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":74,"weight":21.6,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":99.71},"item_type":"recipe","recipe_id":1024751,"servings":4}}

 
Sulje