Ladataan... Ladataan...

Hunajaiset inkiväärikasvikset

Valmistusaineet 8:lle
250 g Tofu soijavalmiste, soijapapujuusto
400 g Kesäkurpitsa zucchini
400 g Kukkakaali
200 g Herkkusieni
200 g Siitakesieni
200 g Sipuli
0.5 dl Oliiviöljy
8 rkl Soijakastike
6 rkl Hunaja
4 rkl Valkoviinietikka
0.5 rkl Inkivääritahna
4 kynsi Valkosipuli
Ohjeet

Kuutioi tofu ja kesäkurpitsa.

Paloittele kukkakaali kukinnoiksi.

Puhdista ja tarvittaessa puolita sienet.

Kuori ja puolita pikkusipulit (tai leikkaa isommat sipulit lohkoiksi).

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Anna marinoitua tunnin ajan.

Nosta seosta folioarkille, sulje nyytiksi ja grillaa keskilämmöllä kypsäksi.

Yksi annos sisältää 177 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":80},"weight":{"fat":8.15,"alcohol":0,"protein":5.94,"carbohydrates":20.03,"saturated_fat":1.05,"sugar":15.49,"fibre":3.94,"salt":2.27},"percent_raw":{"fat":0.41385534350709374,"alcohol":0,"protein":0.13406354070734283,"carbohydrates":0.4520811157855633},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":177,"weight":56.870000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":252.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1024873,"servings":8}}

 
Sulje