Osta kaksi n. 60 g:n painoista ahvenfileetä, silloin ne kypsyvät nopeasti ja yhtäaikaa. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja levitä toiselle puolelle tilliä. Kietaise fileet löysälle rullalle pyrstöpäästä aloittaen ja kiinnitä tikulla. Kuori ja viipaloi peruna. Raasta karkeaksi tai suikaloi ohueksi kesäkurpitsa ja kuorittu porkkana. Kuumenna 2-3 cm:ä vettä paistokasarissa tai höyrykattilassa. Nosta ritilälle ensin paksuhkot perunaviipaleet ja höyrytä niitä 4-8 minuuttia vuodenajasta riippuen. Lisää sen jälkeen porkkana, kala ja kesäkurpitsa ja höyrytä n. 4 minuuttia. Pidä kansi tiiviisti päällä. Nosta lautaselle limittäin vuoronperään perunaviipaleet ja porkkana sekä viereen ahvenrullat ja kesäkurpitsa. Pirskota kasvisten päälle vähän öljyä ja ripsauta päälle pippuria, hiven suolaa ja yrttejä.