Sekoita huoneenlämmössä ½-1 tuntia olleen kalkkunan jauhelihan joukkoon silputtu purjosipuli, raastettu inkivääri, silputtu tuore punainen chili, tai sen tilalla chilijauhetta (n. ½ tl) puristettu valkosipulinkynsi, suola, soijakastike ja valkuainen. Vatkaa kauhalla kunnes mureketaikina on kiinteää ja yhtenäistä. Lisää joukkoon pieneksi silputtu kiinankaali ja halutessasi tuoretta korianterisilppua. Sekoita hyvin. Sivele höyrytysritilä tai kattilan rei'itetty osa öljyllä kiinni tarttumisen estämiseksi. Pyöritä taikinasta vedellä kostutetuin käsin 12-14 pyörykkää ja lado ne sitä mukaa ritilälle. Kuumenna vesi (2-3 cm) paistokasarissa, vokissa tai kerroskattilan alaosassa kiehuvaksi. Nosta höyrytysritilä tai rei'itetty osa kasariin ja peitä kannella. Kypsennä 12-15 minuuttia ja lisää mukaan kypsymään paloiteltu paprika ja kiinankaali ja jatka kypsentämistä vielä 5-8 minuuttia. Nauti heti lämpiminä.
Jos et ole itämaisten mausteiden (inkiväärin, chilin, korianterin) ystävä, lisää niiden tilalle esim. silputtua persiljaa ja paprikaa sekä mustapippuria.