Ladataan... Ladataan...

Inkivääri-kurpitsakeitto

Valmistusaineet 4:lle
800 g Kurpitsa
100 g Sipuli
4 kynsi Valkosipuli
200 g Omena, kotimainen, kuorittu
3 tl Rypsiöljy
10 dl Kasvisliemi laimennettu
0.5 kpl Chilipippuri, palko, punainen
1 tl (raastettu) Inkivääri, tuore
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Kuori kurpitsa, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Kuori sipulit ja omenat ja leikkaa ne myös lohkoiksi.

Kuullota kasviksia hetki öljyssä. Lisää raastettu inkivääri ja silputtu chili sekä sitruunamehu. Lisää kasvislientä niin, että kasvikset peittyvät. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Soseuta keitto, kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 102 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":4.99,"alcohol":0,"protein":2.76,"carbohydrates":11.4,"saturated_fat":0.69,"sugar":9.31,"fibre":5.56,"salt":4.28},"percent_raw":{"fat":0.4421492396174631,"alcohol":0,"protein":0.10864992852367214,"carbohydrates":0.4492008318588647},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":102,"weight":38.99,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":542.73},"item_type":"recipe","recipe_id":1023344,"servings":4}}

 
Sulje