Lisäksi tarvitset torttupohjan valmistukseen 2 tl ja kuorrutuksen valmistukseen 1 rkl ohjeen mukaan hillottua inkivääriä (ohje löytyy reseptipankista).
Annoksesta saa 6-8 palaa.
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja voitele 24 senttiä halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka.
Käytä huoneenlämpöistä voita tai margariinia. Mittaa kaikki pohja-aineet kulhoon ja nypi nopeasti taikinaksi. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille, esipaista uunin keskitasolla 15 minuuttia. Jäähdytä.
Levitä jäähtyneelle pohjalle omenasose.
Sulata suklaa ja voi tai margariini liedellä pinnoitetussa kattilassa miedolla lämmöllä ja sekoita silloin tällöin.
Lisää sulaan suklaaseen hillottu inkivääri ja kerma vähän kerrallaan, sekoittaen. Levitä seos omenahillon päälle.
Jäähdytä torttu ja säilytä viileässä.