Ladataan... Ladataan...

Intialainen lohi-kaaligratiini

Valmistusaineet 4:lle
1 pss Uunivalmis kukkakaali-parsakaaligratiini
400 g Kirjolohifilee, meri
1 dl Light coconut milk
1 kpl Kananmuna, kuoreton
1 rkl Currytahna
Ohjeet

Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan. Leikkaa lohi viipaleiksi joukkoon.

Sekoita keskenään kookosmaito, kananmuna ja currytahna. Kääntele gratiiniin.

Kypsennä 225 asteisen uunin alatasolla 35-40 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa esimerkiksi porkkanaraasteen kera.

Yksi annos sisältää 358 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":230,"alcohol":0,"protein":100,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":24.74,"alcohol":0,"protein":24.08,"carbohydrates":6.83,"saturated_fat":11.51,"sugar":3.63,"fibre":2.81,"salt":1.87},"percent_raw":{"fat":0.6429685244008085,"alcohol":0,"protein":0.27815477909327174,"carbohydrates":0.07887669650591972},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":8},"total":{"kcal":358,"weight":75.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":330},"item_type":"recipe","recipe_id":1024893,"servings":4}}

 
Sulje