Sekoita pohjataikinan ainekset. Vältä vaivaamista, jotta taikina ei sitkisty. Anna taikinan levätä jääkaapissa puoli tuntia.
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät sentin paksuisiksi viipaleiksi tai kuutioi ne.
Voitele halkaisijaltaan 25-senttinen piirasvuoka. Jaa taikina kahteen osaan. Painele puolet taikinasta piirakkavuokaan ja kauli toinen puoli vuoan kokoiseksi kanneksi.
Asettele omenaviipaleet piirakkapohjalle, ripottele omenille kanelia ja valuta niille lopuksi hunajaa. Nosta kansitaikina kaulimen avulla piiraan päälle. Painele taikinan reunat haarukan avulla tiukasti vuokaan kiinni.
Voitele piirakka munalla ja ripottele pinnalle pari ruokalusikallista sokeria. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40–45 minuuttia, tai kunnes piirakka on kullanruskea.
Tarjoa kuumana tai haaleana vaniljajäätelön tai vaniljalla maustetun kermavaahdon kanssa.