Ladataan... Ladataan...

Itämainen possu-papupata

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl Sipuli
6 kpl Peruna, kuorittu
3 tl Rypsiöljy
2 rkl Currymauste
0.5 tl Kardemumma
0.5 tl Garam Masala-mausteseos
400 g Porsaanlihasuikale
2 dl Vesi
200 g Paseerattu tomaatti
1 prk Kidneypavut suolaliemessä
3 rkl Soijakastike
2 dl Luomu luonnonjogurtti
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kuoritut perunat.

Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat.

Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia.

Valuta pavut liemestään, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä.

Mausta.(Lisää suolaa tarvittaessa)

Lisää lopuksi jogurtti (se ei kestä keittämistä)

Vinkki

Tarjoa heti keitetyn (basmati)riisin kera

Yksi annos sisältää 244 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":10.22,"alcohol":0,"protein":17.32,"carbohydrates":19.17,"saturated_fat":3.28,"sugar":4.04,"fibre":4.1,"salt":1.27},"percent_raw":{"fat":0.3865777877099424,"alcohol":0,"protein":0.2911751150577502,"carbohydrates":0.3222470972323073},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":244,"weight":59.400000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":286.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1027450,"servings":6}}

 
Sulje