Ladataan... Ladataan...

Japanilainen pihvi ja vihanneswok

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) entrecôtepihvejä
0.5 dl soijakastiketta
0.5 dl riisiviinietikkaa (viinietikka käy myös)
3 tl seesamiöljyä
0.5 kpl chilipaprikaa
Vihanneswok
1 kpl (keskik.) kesäkurpitsaa
2 kpl punasipulia
200 g (1 pss) pakastepapuja
1 rkl öljyä
0.5 tl suolaa
Wasabivoi
1 tl (raastettu) wasabitahnaa
50 g Voita
Ohjeet

Hienonna chili. Sekoita soija, etikka, öljy ja chili muovipussissa. Lisää pihvit pussiin ja marinoitua pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Kuivaa liha ja paista tai grillaa 4–5 minuuttia kummaltakin puolelta.
Tarjoa pihvi wasabivoin ja vihanneswokin seurana.
Valmista wasabivoi sekoittamalla wasabi voihin.
Valmista vihanneswok pilkkomalla kesäkurpitsa, sipulit ja paprika. Kuumenna öljy wokissa ja paista kasvikset siinä nopeasti. Lisää lopuksi pavut ja mausta suolalla.

Yksi annos sisältää 375 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":204,"alcohol":0,"protein":124,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":22.66,"alcohol":0,"protein":30.98,"carbohydrates":11.74,"saturated_fat":9.9,"sugar":3.12,"fibre":2.9,"salt":2.96},"percent_raw":{"fat":0.5441004952240891,"alcohol":0,"protein":0.33064044271368653,"carbohydrates":0.12525906206222448},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":375,"weight":84.26,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":341.16},"item_type":"recipe","recipe_id":976,"servings":4}}

 
Sulje