Ota jauheliha huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistusta. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Pese perunat ja laita kiehumaan suolattomaan veteen.
Sekoita kevytkermaviili, mangosose ja chilijauhe. Maista vahvuus. Nosta jääkaappiin maustumaan.
Raasta sipuli hienoksi ja bataatti karkeahkoksi (punnitse raasteena). Sekoita keskenään huoneenlämpöinen jauheliha, raasteet, hienonnettu persilja ja mausteet sekä purista joukkoon valkosipulit. Pyöritä mureketaikinasta 4 kpl samankokoista palloa ja litistä ne ohuiksi pihveiksi leivinpaperin päälle. Kuumenna uunipeltiä ensin uunissa n. 5 minuuttia. Ota uunista ja vedä leivinpaperi pihveineen kuumalle pellille. Kypsennä uunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
Kypsennä parsakaali paloiteltuna ja varsi kuorittuna ja viipaloituna höyryssä.
Sekoita salaatti.
Kypsä pihvi painaa noin 140 g, annos kastiketta 56 g ja annos salaattia n. 155 g.