Ota jauheliha huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta ja nosta kulhoon. Raasta sipuli ja porkkanat (raasteena 100 g) hienoksi ja kesäkurpitsa vähän karkeammaksi raasteeksi ja lisää kulhoon. Purista sekaan valkosipulit, lisää kananmuna, korppujauhot, hienonnetut yrtit sekä suola ja mustapippuri myllystä. Sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa kahdeksaan yhtä suureen osaan. Muotoile ja taputtele ne litteiksi pihveiksi vedellä kostutetuin käsin leivinpaperin päälle.
Kypsennä uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia tai liedellä paistinpannussa miedohokolla lämmöllä kahdessa osassa 4-5 minuuttia/puoli paksuudesta riippuen. Käytä paistamiseen pullomargariinia.
Nauti jauheliha-kesäkurpitsapihvien seuraksi salaattia ja esim. yrttiuunipunajuuria tai kukkakaalimuusia.