Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-makaronipata

Valmistusaineet 4:lle
1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ohjeet

Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.
Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio. Kiehauta ja lisää makaronit. Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.
Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet. Kuumenna ja anna hautua kypsäksi. Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki

Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Yksi annos sisältää 485 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":152,"alcohol":0,"protein":119,"carbohydrates":214},"weight":{"fat":16.73,"alcohol":0,"protein":29.58,"carbohydrates":53.29,"saturated_fat":5.9,"sugar":6.5,"fibre":6.37,"salt":2.59},"percent_raw":{"fat":0.31238959624510537,"alcohol":0,"protein":0.24541866556025202,"carbohydrates":0.44219173819464247},"percent":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":485,"weight":120.96000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":404.16},"item_type":"recipe","recipe_id":72868,"servings":4}}

 
Sulje