Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa pannulla öljyssä. Murusta huoneenlämpöinen jauheliha sekaan ja paista hetken aikaa. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Anna porista kannen alla hetken aikaa. Huuhdo ja ravistele sillä välin kiinankaali ja suikaloi vaalea osa ohueksi ja vihreä osa vähän suuremmiksi paloiksi. Lisää vaalea osa kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä muutama minuutti ja lisää vasta sen jälkeen vihreämmät lehdet. Anna niiden kypsyä vain sen verran, että ne pehmenevät ja kuumenevat, mutta väri säilyy kuitenkin kauniin vihreänä. Tarkista maku.
Sekoita salsakastikkeen aineet keskenään: valmis salsakastike, maissit ja tuore persilja.
Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta pöytään.
Mukaan voit liittää myös kevytjuustoraastetta ja kevytranskankermaa.