Ladataan... Ladataan...

Jauheliha-pinaattipastavuoka

Valmistusaineet 3:lle
300 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
1 tl Rypsiöljy
2 kynsi Valkosipuli
150 g Maissia
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Paprikajauhe
0.5 tl Basilika kuivattu
1 pussi Spaghetteria spinaci, laimentamaton ateria-aines
2.5 dl Vesi
1 prk Flora Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.5 dl Kadett 12 % juustoraaste
PÄÄLLE:
25 g Rucola
Ohjeet

Ruskista jauheliha tilkassa rypsiöljyä.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet lopussa joukkoon. Lisää myös maissi.

Jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Mausta seos. (Lisää halutessasi hienonnettuja, tuoreita yrttejä joukkoon)

Valmista spaghetteria-ateriaainekset pakkauksen ohjeen mukaan, korvaa puolet vedestä ruokakermalla.

Sekoita ja kaada kaikki ainekset pieneen, voideltuun uunivuokaan.

Ripottele juustoraaste päällimmäiseksi.

Paista vuokaa 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Vinkki

Tarjoa rucolan ja raikkaan lisäkesalaatin kera.

Yksi annos sisältää 506 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":181,"alcohol":0,"protein":123,"carbohydrates":202},"weight":{"fat":19.89,"alcohol":0,"protein":30.49,"carbohydrates":49.9,"saturated_fat":6.73,"sugar":4.16,"fibre":4.52,"salt":2.95},"percent_raw":{"fat":0.3576337436215814,"alcohol":0,"protein":0.24363546707508027,"carbohydrates":0.39873078930333833},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":506,"weight":118.64,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":390.94},"item_type":"recipe","recipe_id":1025033,"servings":3}}

 
Sulje