Ota jauheliha huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen paistamista. Huuhdo puolitettu purjo hyvin. Leikkaa se pieniksi paloiksi. Nosta kulhoon ja sekoita joukkoon rypsiöljy. Kypsennä mikrouunissa 2-3 minuuttia tai pannussa liedellä. Anna jäähtyä.
Lisää purjo, suola, pippuri ja silputtu persilja jauhelihan joukkoon ja sekoita hyvin. Jaa neljään osaan ja muotoile litteiksi pihveiksi. Kypsennä miedohkolla lämmöllä isossa pannussa rypsiöljyssä kerran kääntäen n. 4 minuuttia/puoli tai uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia rypsiöljyllä siveltynä.
Nauti pihvien seuraksi esim. kasvisvartaita, ruisleipää ja salaattia tai kantarellikastiketta, keitettyä perunaa ja kasviksia sekä salaattia.